Lassan elérhető lesz a Deep Sea Controller!

Örömmel jelenthetem be, hogy a mai nap folyamán, hosszas egyezkedés után megállapodtunk a Deep Sea áramfejlesztő vezérlőegység gyártójával. Kis időnek még el kell telnie, hogy a beszállítás zökkenőmentesen működjék, hisz nem kevés utat tesznek meg ezek a vezérlő egységek, hogy ideérjenek hozzánk!
Amit érdemes tudni ezekről, a vezérlő modulokról, hogy a legegyszerűbb motorindítótól, egészen a HDK átkapcsolóig minden típusban rendelhető! Illetve nagy előnye, hogy sokat USB porton keresztül lehet programozni, míg manapság a piacon előre beprogramozott vezérlőegységek rendelhetőek, melyek korlátozott beállítást biztosítanak!

Listánk hamarosan elérhető lesz a Elektronikák menüpont alatt, illetve hamarosan a Grando oldalán is megtaláltok minket!

Reméljük, hogy az elkövetkezendő években megemelkedik a kereslet és csak ilyen és ehhez hasonló minőségi PLC vezérlőket lehet majd beszerezni!

Amennyiben tetszett a hír, vagy netán az oldalt, jobb oldalt kattintsatok a tetszik gombra! Számotokra egy kattintás, de máris tudom, hogy jó irányba mennek a fejlődések!