Cégünkről

Bemutatkozás

 

Cégünk 2000. január 3.-án alakult, kisvállalkozásként melynek cégalapítója, és még mai napig résztulajdonosa Bujtor László. Cégünk karrierje azóta ível felfelé a ranglétrán, ezek a sikerek annak tudhatóak be, hogy számunkra partnereink elégedettsége a legfontosabb! Mi sem mutatja jobban ezt, hogy közel 19 év után, partnereink kitartanak mellettünk, és e-mellet új kapcsolatokat is szerzünk országszerte!

 
Szolgaltatasok

Kezdetben cégünk a már meglévő és üzembehelyezett standby áramfejlesztő aggregátorok ütemezett karbantartásával, javításával foglalkozott. Későbbiek folyamán több megrendelői megkeresésére vállalatunk nekilátott új berendezések értékesítésenek, melynek köszönhetően kizárólagos forgalmazói viszonnyal rendelkezünk az alábbi külföldi gyártóknál: Olaszrország: CGM ITALY, ENERGY Generator, Törökország: EMSA.

Cégünk elszántságát, illetve kitartását mi sem mutatja jobban ez elmúlt 4 év piaci árbevétel növekedése, ahol a megelőző évhez képest árbevételünk minden esetben megduplázodott.

2016-ban cégünk új telephelyre költözött, ahol jelnleg egy 500nm2 gyártócsarnokban készítjük el az egyedi megrendelésü áramfejlesztőket, illetve itt végezzük azokat a gépészeti, illetve villamos javításokat, melyeket nem lehet a megrendelő telephelyén elvégezni!

Mi minden nap azon vagyunk, hogy biztonságot teremtsünk, megrendelőink számára, és biztosítsuk számukra az elengedhetetlen áramellátást, ezért 0-24 órás ügyeletet tartunk fenn, és az ország bármely területére kiszállunk, az esetleges hibák mielőbbi ellátásához!

Garancia

Először is köszönjük bizalmát, hogy a Villgép 2000 Bt. választotta!

 

A nálunk vásárolt, illetve az általunk telepített gépekre a gyártó egy év teljes körű garanciát vállal, ezenfelül cégünk két év szavatosságot!
A megvásárolt gépegységről Garancia füzetet töltünk ki, melyben pontos dátummal igazoljuk a gépegység üzembehelyezését, átadását! Kérjük ezt a füzetet tartsa meg, hiszen későbbiekben ezzel érvényesíthető a garancia a gyártó felé!

Feltételek:
Az üzemeltetés során felfedezett garanciális hibák: Villgép 2000 Bt. vállalja a hibás tervezésből, az alapanyaghibából, vagy a gyártási hibából eredő üzemzavarok elhárítását, a hibák kijavítását. A kötelezettségvállalás nem érvényes, ha a hiba az Ön által biztosított anyagból, vagy ha az, az Ön által bonyolított, nem jóváhagyott, aggregát telepítési tervezésből vagy kivitelezésből ered. A garancia nem vonatkozik a baleseti körülmények vagy természeti csapás miatt bekövetkező meghibásodásokra, a berendezés normál kopása vagy törése miatti javításokra, valamint a hanyagság,Villgép 2000 Bt. garanciális felülvizsgálat, vagy az Ön által végzendő heti karbantartások elmulasztása miatt bekövetkező károkra, hibákra vagy balesetekre.
Cégünk nem tehető felelőssé egy hibás alkatrész által okozott közvetlen vagy közvetett kárért.

Garancia lejárta után:
Amennyiben az általunk telepített, esetleg más cég által telepített gépegység garanciaideje lejárt és biztonságban kívánja tudni gépegységét, vállaljuk az áramfejlesztő “Átalánydíjas Karbantartását” mely azt jelenti, hogy nem kell továbbra sem izgulnia azon, hogy meghibásodik, esetleg nem indul, hisz cégünk folytatja aggregátorja gondozását!

Elérhetőségeink

VillGép 2000 Bt.

Cím: 2030 Érd, Vincellér utca 68/a
Telephely:2049 Diósd, Gyár utca 2.
Levelezési cím: 2049 Diósd, Pf.:173
(New MGM Zrt. területén!)
Adószám: 20606141-2-13

Beszerzés / Javítás / Karbantartás irányítás:

+36706092602

Pénzügy

+36709054474

Ügyintézés:
+36702431413

Iroda:
+3623781245

Email:
info@villgep2000.hu