Csökkennek a rezsiköltségek, a kormány nyomásának hatására. Ennek a közeljövőben súlyos következményei lesznek, egyre gyakoribb áramkimaradások, és a villamos hálózat elavulása…Mi is ennek az oka?

Tehát nézzük csak, a jelenlegi kormány januártól 10%-kal csökkentette a rezsiköltségeket. Ennek túlnyomó részében az energiaszolgáltató lesz a legnagyobb vesztese, vagy talán téves ez a megítélés? – Az természetesen tény, hogy így a szolgáltató nem kevés pénztől esik el évente. Ebből egyszerű gondolkozással arra tudunk következtetni, hogy na és így is jól ment nekik úgyis megszedték magunkat rajtunk. De lássunk a falak mögé! Ennek nem más, mint a fogyasztók lesznek  a vesztesei.

Bővebben kifejtve, a szolgáltató nyilvánvalóan honnan fogja elvenni a tőle elvett 10%-ot? – Hát természetesen a fejlesztésből, illetve ezen felül a meg lévő villamos hálózat karbantartását fogja lecsökkenteni!  Ez mire is enged következtetni minket? – Arra, hogy az elkövetkező időszakban a villamos hálózat minősége folyamatosan romlani fog a jelenlegi állapothoz képest. Egyre gyakrabban lesznek huzamosabb ideig tartó áramkimaradások, esetleges áramingadozások.

Hogyan kerülhetjük el, hogy termelésünk folyamatos legyen, és munkálatainkat biztonságosan tudjuk ellátni?  – Semmi másra nincsen szüksége, csak egy áramfejlesztő aggregátorra, mely áramkimaradás, esetleges áramingadozás esetén, automatikusan leválasztja a hálózatról fogyasztóit, és átáll dízeljogos hálózatra, mindaddig, míg a fennálló hálózati hiba meg nem szűnik! 

index.hu cikke: http://index.hu/gazdasag/2013/01/02/varro_laszlo/