biztosítjuk a folyamatos működést

karbantartás

Telepített áramszolgáltatók rendszeres karbantartási feladatai

Energiát biztosítunk

Mit jelent a karbantartás?

Mint minden eszköznek, úgy az aggregátoroknak is szükségük van rendszeres karbantartásra annak érdekében, hogy funkciójukat folyamatosan és megbízhatóan tudják ellátni. Ennek hiányában az aggregátor előbb-utóbb (hiszen forgó-kopó alkatrészek, olaj, stb. van benne) meg fog hibásodni.

A tervezett karbantartás révén a meghibásodások többsége megelőzhető, a berendezés működése biztosítható.

Immár több, mint 20 éve nyújtunk szerződéses karbantartási szolgáltatást áramfejlesztő berendezések mellé. Mivel alaposan ismerjük a berendezéseket, ezért pontos kalkulációt tudunk arra mondani, hogy az adott termék és típus a megadott igénybevétel mellett milyen időszakonként milyen mértékű karbantartást igényel.

Szaktudásunkat jól jelzi, hogy számos világmárka hivatalos garanciális szervizelését és karbantartását is mi végezzük (EMSA, ENERGY, CGM ITALY). 

Energiát biztosítunk

Kiknek ajánljuk?

Gyakorlatilag mindenkinek ajánljuk áramfejlesztő karbantartási szolgáltatásunkat, aki használ áramfejlesztőt és szeretné megőrizni annak állapotát, működőképességét. Ez hatványozottan igaz azon cégek, intézmények esetében, ahol az eszköz

  • működési óraszáma magas
  • a működési óraszám alacsony vagy csak stand-by üzemmódban használják az aggregátort, viszont amikor szükség van az eszközre, akkora annak hibátlan működése kritikus (pl. egészségügyi intézmények állattartó telepek, stb.)

Miért előnyös a szerődéses karbantartás?

Biztosítható a működés

Rendszeres karbantartás hiányában kizárólag idő kérdése, hogy az eszköz mikor hibásodik meg.

A nem működő aggregátor pedig a termelési idő csökkenését, rosszabb esetben súlyosabb emberi illetve anyagi veszteséget okozhat.

Költséghatékonyság és hosszabb élettartam

Hosszú távon a rendszeres karbantartás révén nem csak az eszköz működése biztosított, de elkerülhetők a karbantartás hiánya miatti meghibásodásokból eredő magas javítási költségek is.

Gyorsabb rendelkezésre állás

Szerződéses karbantartási ügyfeleink kiemelt figyelmet kapnak, azaz másoknál előbb tudjuk a szükséges, nem tervezett szerelést, hibaelhárítást megkezdeni (ez szerződés függvényében akár 3 órán belül is megkezdődhet az ország bármely pontján).

Időben feltárható problémák

Minden eszköz, amely forgó-mozgó alkatrészeket tartalmaz, igényli a rendszeres szervizt.

A karbantartás által sokkal pontosabban lehet meghatározni, hogy mikor és milyen jellegű szervizfeladatokra van szükség, amivel a nagyobb problémák megelőzhetők.

Garancia

Kizárólag a rendszeres karbantartás esetén érvényes az áramfejlesztő berendezésekre vonatkozó garancia, így bármilyen meghibásodás esetén, ha korábban az eszköz nem volt szakszerűen és igazoltan karbantartva, akkor a javítása költséges lehet.

Tervezhető költségek

A karbantartás révén előre tervezhetők a költségek, beleértve a szükséges „nem-tervezett” javításokat is, mert azok is jóval korábban láthatók.

Így az üzemeltető részére jóval kisebb az esélye egy nem várt, nagyobb kiadásnak.

Energiát biztosítunk

Mit tartalmaz?

A karbantartási szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

R

Helyszíni ellenőrzés

Az áramfejlesztő helyszínen történő ellenőrzését tartalmazza. Az ellenőrzések számát szerződésben rögzítjük. Ez történhet meghatározott időszakonként (évi 2-24 alkalommal) vagy a gép futásteljesítménye alapján.

R

Tervezett karbantartás

A helyszíni ellenőrzések során elvégezzük az előre tervezett karbantartási feladatokat, a szükséges alkatrészek cseréjét. Az ellenőrzés során felmérjük az eszköz állapotát és amennyiben további – nem tervezett – javítás szükséges, úgy arról tájékoztatjuk. 

R

Elsőbbségi szerviz

Meghibásodások esetén, a szerződésben rögzített időkereten belül (ez akár 3 órán belül is lehet, az ország bármely pontján), megkezdjük az eszköz javítását. Bizonyos esetekben cseregépet is biztosítunk.

R

0-24 órás ügyfélszolgálat

Karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink számára forródrótot tartunk fent, azaz bármikor hívhatnak minket az év 365 napján, ügyfélszolgálatunk és riasztható szervizcsapatunk áll a rendelkezésükre.

Kérje ajánlatunkat!

Áramforrásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Referenciáink