Services

Szerviz, Karbantartás

Vállalatunk fő profilja, a telepített gépegységek időszakos karbantartása, üzemeltetése. Ezen a területen cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik. 

 

Karbantartó csapatunk fiatal jól képzett szakemberekből áll, nekik köszönhetően lefedettségünk az egész országra kiterjed! Szervizünk a 0-24 óráig áll Megrendelőink rendelkezésére bármely napokon!

Átalánydíjas karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek a berendezések szervizciklusához kötött (üzemóra, vagy naptári hónapok), előre ütemezett, rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással garantáljuk a berendezés üzembiztos működését és hosszú élettartamát.
 
Természetesen eseti megrendeléseket is vállalunk, A berendezések karbantartását eseti megrendelés ellenében is elvégezzük, legyen az olajcsere, vagy csak egyszerű szemrevételezéses időszakos karbantartás. 

Jelenleg 10 szervizkocsival rendelkezünk, melyből egy speciálisan dízel-beznin motorok javítására karbantartására kialakított gépjármű, mely rendelkezik ultrahangos mosóval, porlasztópróba paddal, különböző célszerszámokkal, illetve 2 fő részére teljes szerszámkészlettel. A másik villamos helyszíni javító gépjármű, melyben található, belső szerelőasztal, precízebb munkák asztalnál történő munkavégzésre, külső gerjesztő elektronika, nagyméretű csapágylehúzók, illetve cégünk által forgalmazott vezérlésekből 1-1 darab, ezzel is csökkentve a megrendelő költségeit, hisz a helyszínen azonnal
el tudjuk végezni a javítást, nem szükséges még több kiszállást fizetnie!

Ezen felül rendelkezünk még 3 db gyors reagálású villám szervizkocsival, illetve egy MAN 18t össztömeges darus teherautóval!

Az tartalék (stadby) aggregátorokat időszakonként (évente minimum kétszer) ellenőrizni, szervizelni kell. Ezek megelőző karbantartások (olajok, szűrők cseréje, rendszerellenőrzés, próbajáratás), melyeket a téli, illetve nyári átállásnál végezzük el, ezzel érhető el az aggregátorok zökkenőmentes működése.

Ha az ellenőrzés során meghibásodást észlelünk, a hibajavítás jellege és díjtételei minden esetben észlelt hibajelenség alapján kerül meghatározásra. Ez nem feltétlenül egyezik meg a ténylegesen elvégzett munka jellégével és díjtételeivel. A hiba tényleges okáról és a javítás tényleges költségeiről ismételten ajánlatot adunk.

Vállalatunk alapelvei közé tartozik, hogy a telepített aggregátort időszakos karbantartással használatra készen tudjuk tartani, hisz csak ezzel érhető el a Megrendelő számára a tökéletes biztonság. Természetesen a biztonság mértékét csak növeljük azzal, hogy Megrendelőink számára fenntartjuk raktárkészletünket, illetve olyan beszállítókkal állunk jó kapcsolatban, hogy az esetlegesen hiányzó alkatrészt 24 órán belül be tudjuk szerezni a világ bármely pontjáról!

Profi, Hobbi áramfejlesztő javítása, anyagértékesítés, új és használt gépek forgalmazása!

Nagykereskedelemben és egység helyeken megvásárolható hobbi, profi, kis áramfejlesztő egyre nagyobb mértékben árasztja el a hazai, és a külföldi piacot! Sajnos minőségre nem olyan megbízhatóak, mint az külsejük mutatja, vagy esetleg az értékesítőjük hangoztatja!

Szolgáltatásunk:
Ebből az okból kifolyólag kezdett cégünk ezen a részen is foglalkozni a témával, hisz megvásárolni manapság már bárhol lehet, viszont a javíttatása, és az alkatrész beszerzése igen nehézkes! Lassan 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, ezen áramfejlesztő gépegységek javítása terén!

Büszkén állíthatom, hogy mióta cégünk foglalkozik ezen a téren is még nem fordult elő, hogy az esetleges felmerült problémákra ne tudtunk volna megoldást találni!

Vállalunk javítást, felújítást, alkatrészbeszerzést, értékesítést, és használt gépegységek eladását!

Leggyakoribb problémák: tekercs leégés, feszültség szabályozó hiba,  berántópajzs, karburátor csere, motorikus kopások, olaj nélküli járatás stb…

Ha az alábbi hibákat tapasztalja keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámon: +36706092602

Meghibásodott, rossz áramfejlesztője van? Minden hol járt már vele, de nem tudtak mit mondani rá, esetleg nem tudták megcsinálni?

 

Cégünk vállalja, minden típusú áramfejlesztő motorikus, illetve villamos javítását, felújítását!

Jól képzett, nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink a lehető legprecízebb javítást végzik, a megrendelő igényei szerint. 30 éves rutinnal rendelkezünk az ipari dízel motorok karbantartása, javítása, valamint felújítása terén.

Kiterjed beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően a piacion elérhető összes típusú berendezés alkatrész utánpótlását tudjuk garantálni megrendelőinknek.

Kollégáink a javítást a megrendelő telephelyén végzik, amennyiben ez nem kivitelezhető (nagyobb volumenű javítás, költségcsökkentés stb.) abban az esetben cégünk saját telephelyén végezzük a munkálatokat. Ezen felül vállaljuk dízel motorok beszabályozását, javítását, állapotfelmérését, illetve felújítását. Munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, így kívánjuk követni a piac folyamatos fejlődését, és naprakésznek lenni a legújabb áramfejlesztő fejlesztésekkel.

Áramfejlesztő generátor (alternátor) javítása, tekercselése, impregnálása, feszültség szabályozó beállítása, cseréje.

Dízel motor javítása, adagoló felújítás, röpsúlyos szabályzás beállítása, motor felújítás, vízpumpa javítás, motorvédelmi funkciók kiépítése, javítása.

Cummins Perkins Deutz Kubota Doosan
Lombardini Carrier Mitsubishi Rába Briggs&Stratton
SDMO CGM Lister Isuzu Aksa
Teksan Power Generator Onis Visa Himoinsa GenSet
Volvo Iveco John Deere Yanmar Renault
 Atlas Copco MAN Hatz Csepel CAT
Ricardo MTU MTZ Komatsu Honda

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!