VOLVO-PENTA

partner

Hivatalos forgalmazó és szakszerviz

VOLVO-PENTA

A piacvezető

A VOLVO-PENTA több mint 100 éves múltra tekint vissza. Jelenleg a világ vezető áramfejlesztő gyártója, ipari és tengeri területen. Nagyon fontos, hogy a VOLVO csoport tagjaként élvezi a cég fejlesztéseinek eredményét, előnyeit.

 A márka rendkívül széles termékskálát kínál, amely gyakorlatilag minden áramfejlesztési igényre megoldást jelent.

Ugyanakkor a termékek rendkívül magas színvonalúak, azaz egyrészt  rendkívül megbízhatóak, másrészt a működtetésük, üzemeltetésük kifejezetten költséghatékony. 

beszerzés, karbantartás és szerviz

Számíthat ránk

A VOLVO-PENTA hivatalos magyarországi partnereként örömmel segítünk megtalálni Önnek az optimális megoldást a VOLVO-PENTA kínálatában.

Miben tudunk segíteni?
  • VOLVO-PENTA termékek forgalmazása
  • garanciális szakszervizek elvégzése
  • helyszínen történő szerviz, karbantartás,
  • eredeti VOLVO-PENTA alkatrészek beszerzése, beszerelése
  • komplett motorfeljújítások gyári előírások alapján
  • használt VOLVO-PENTA motorok biztosítása.

Miért a VOLVO-PENTA?

megbízható választás

Előnyök

A Baudouin PowerKit termékeinek teljes kínálata 15-3125 kVA-t ölel fel, ami az egyik legátfogóbb termékcsalád ma a piacon.

100 éves tervezési, gyártási, támogatási és minőségi tapasztalat van minden PowerKitben. Éppen ezért a Baudouin PowerKit termékektől megbízhatóságot, tartósságot, kiváló teljes fenntartási költséget és európai minőséget várhat el.

R

Megbízható, kompakt és hatékony

A dízelmotorokat a megbízhatóság, az üzemanyag-hatékonyság és az alacsony károsanyag-kibocsátás jellemzi. A kis súly, a kompakt kialakítás, az egyszerű telepítés és az opcionális felszerelési csomagok tökéletessé teszik számos géphez és alkalmazáshoz.

R

Közös platform

Minden nagy teljesítményű VOLVO-PENTA dízelmotor ugyanazt a platformot használja. A több, különböző méretű motorral végzett műveletek ezáltal jelentősen csökkenthetik a költségeket, ha csak Volvo Penta motorokat használnak. A megosztott szervizzel és kiegészítő alkatrészekkel lerövidül az átfutási idő, és leegyszerűsödik az alkatrészek elérhetősége.

R

Azonnali teljes terhelhetőség

Vészhelyzetben bízhat abban, hogy a Volvo-Penta áramfejlesztő motorjai azonnal elindulnak, és teljes teljesítményt nyújtanak. A kiterjedt próba- és tesztelés eredményeként a motorok olyan tulajdonságokat kínálnak, amelyek kulcsfontosságúak az áramellátáshoz olyan helyeken, mint például a kórházak, atomerőművek, adatközpontok vagy repülőterek.

R

Alacsony fogyasztás

A Volvo Penta elsődleges áramfejlesztőit rendkívül hatékony  közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendezéssel bírnak, amely minimalizálja a fogyasztást. A  Tier IV Final és Stage V motorok Hatékony „utókezelő rendszerrel” is rendelkeznek,  tovább növelve ezzel az üzemanyag-hatékonyságot. Az opcionális Start/Stop rendszer akár további 15%-kal csökkenti a fogyasztást.

R

Alacsony birtoklási összköltség

A Volvo Penta áramfejlesztőinek üzemanyag-hatékonysága önmagában is csökkenti a teljes birtoklási költséget. Ám a meghosszabbított szerviz- és olajcsere-intervallumok, az alacsony hőkibocsátás, a szervizelhetőség és az alkatrész-közösség szintén hozzájárulnak a kiadások csökkentéséhez.

Kérje ajánlatunkat!

Áramforrásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Referenciáink