Ismerjen meg minket

Cégünk

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal, első osztályú termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Energiát biztosítunk

Energiát biztosítunk

Cégünk 2000. január 3-án alakult, kisvállalkozásként amelynek cégalapítója, és a mai napig résztulajdonosa Bujtor László.

Vállalatunk karrierje azóta ível felfelé a ranglétrán, ezek a sikerek annak tudhatóak be, hogy számunkra partnereink elégedettsége a legfontosabb, legyen szó ügyfélről vagy beszállítóról! Mi sem mutatja jobban ezt, hogy közel 23 év után, partnereink kitartanak mellettünk, és e-mellet új kapcsolatokat is szerzünk országszerte!

A kezdetek – Stanby áramfejlesztők karbantartása és értékesítése

Kezdetben cégünk a már meglévő és üzembehelyezett standby áramfejlesztő aggregátorok ütemezett karbantartásával, javításával foglalkozott. Későbbiek folyamán több megrendelői megkeresésére vállalatunk nekilátott új berendezések értékesítésének, amelynek köszönhetően kizárólagos forgalmazói viszonnyal rendelkezünk az alábbi külföldi gyártóknál: Olaszország: CGM ITALY, ENERGY Generator, Törökország: EMSA.

Folyamatos növekedés

Cégünk elszántságát, illetve kitartását mi sem mutatja jobban ez elmúlt közel 7 év piaci árbevétel növekedése, ahol a megelőző évhez képest árbevételünk minden esetben jelentősen növekedett, az első években megduplázódott.

A növekedés révén új szolgáltatási területeket vezettünk be.

Új telephely, gyártócsarnok és egyedi áramfejlesztők gyártása

Óriási lépés volt, amikor 2016-ban cégünk új telephelyre költözött, ahol jelenleg egy 500nm2 gyártócsarnokban készítjük el az egyedi megrendelésű áramfejlesztőket.

Az egyedi aggregátorok gyártása mellett, a gyártócsarnok területén  végezzük azokat a gépészeti, illetve villamos javításokat, amelyeket nem lehet a megrendelő telephelyén elvégezni!

Szerviz gépjárműpark

A karbantartási feladatokhoz speciális, kifejezetten termékeink javítására átalakított szervizkocsi parkot alakítottunk ki. A szervizautóink rendelkeznek az összes szükséges speciális célszerszámmal és cserealkatrésszel, sőt, néhány gépkocsink még szerelőasztallal is rendelkezik, így a helyszínen szinte minden feladatot el tudunk végezni.

0-24 órás ügyelet

Mi minden nap azon vagyunk, hogy biztonságot teremtsünk, megrendelőink számára, és biztosítsuk számukra az elengedhetetlen áramellátást. A növekvő ügyfélkörünk igényeinek kielégítése érdekében egy újabb fontos lépés volt a  0-24 órás ügyeletet bevezetése.

Az ügyelettel párhuzamosan olyan gyorsreagálású szervizkocsikat tartunk fenn, amellyel az ország bármely területére gyorsan ki tudunk szállni, az esetleges hibák mielőbbi ellátásához!

Abszolút élvonal az áramfejlesztésben

Bátran kijelenthetjük, hogy ma Magyarország egyik legfelkészültebb és legmagasabb színvonalú áramfejlesztő készülékek telepítésével és karbantartásával foglalkozó vállalkozása vagyunk, amely képes bármilyen áramfejlesztéshez kapcsolódó felkérésre, kihívásra megoldást találni.

Számaink

év tapasztalat

elégedett partner

sikeres projekt

megawatt beépített teljesítmény

felkészült szakember

fontos a megbízhatóság

Kiemelkedő garancia

A hosszú távú partneri kapcsolat titka a kölcsönös elégedettség. Ezért számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink részére megfelelő garanciális feltételeket biztosítsunk.

A nálunk vásárolt, illetve az általunk telepített gépekre a gyártó egy év teljes körű garanciát vállal, ezenfelül cégünk két év szavatosságot!

A megvásárolt gépegységről Garancia füzetet töltünk ki, amelyben pontos dátummal igazoljuk a gépegység üzembehelyezését, átadását! Kérjük ezt a füzetet tartsa meg, hiszen későbbiekben ezzel érvényesíthető a garancia a gyártó felé!

Garanciális feltételeink

Az alábbiakban olvashatók a garanciára vonatkozó információk.

Feltételek:
  • Az üzemeltetés során felfedezett garanciális hibák: Villgép 2000 Bt. vállalja a hibás tervezésből, az alapanyaghibából, vagy a gyártási hibából eredő üzemzavarok elhárítását, a hibák kijavítását. A kötelezettségvállalás nem érvényes, ha a hiba az Ön által biztosított anyagból, vagy ha az, az Ön által bonyolított, nem jóváhagyott, aggregát telepítési tervezésből vagy kivitelezésből ered.
  • A garancia nem vonatkozik a baleseti körülmények vagy természeti csapás miatt bekövetkező meghibásodásokra, a berendezés normál kopása vagy törése miatti javításokra, valamint a hanyagság, Villgép 2000 Bt. garanciális felülvizsgálat, vagy az Ön által végzendő heti karbantartások elmulasztása miatt bekövetkező károkra, hibákra vagy balesetekre. Cégünk nem tehető felelőssé egy hibás alkatrész által okozott közvetlen vagy közvetett kárért.
Garancia lejárta után:
  • Amennyiben az általunk telepített, esetleg más cég által telepített gépegység garanciaideje lejárt és biztonságban kívánja tudni gépegységét, vállaljuk az áramfejlesztő “Átalánydíjas Karbantartását” mely azt jelenti, hogy nem kell továbbra sem izgulnia azon, hogy meghibásodik, esetleg nem indul, hisz cégünk folytatja aggregátorja gondozását!

Miért érdemes minket választani?

Óriási tapasztalat

Több, mint 2 évtizede foglalkozunk napi szinten áramfejlesztőkkel. Ezen idő alatt olyan szaktudásra és tapasztalatra tettünk szert ezen a területen, amivel nagyon keveseb bírnak.

Teljeskörű szolgáltatás

Az energiaellátás minden területével foglalkozunk, szolgáltatási skálánk mindent lefed az egyedi gépek gyártásától, a telepítésen át, a helyszíni és telephelyünkön történő szervizt és a bérbeadást is beleértve.

Prémium termékek

Ahogy a szolgáltatásaink terén, úgy az általuk forgalmazott és bérbeadott áramfejlesztők esetén is kizárólag prémium minőségi világmárkák termékeivel, illetve alkatrészeivel dolgozunk.

24 órás ügyelet

Folyamatos, 0-24 órás telefonos ügyeletet tartunk fent. Így bármilyen áramkimaradás/probléma esetén számíthat arra, hogy gyorsan tudunk reagálni.

Kicsiknek és nagyoknak

Magánszemélyektől az óriásberuházásokig mindenkit szívesen kiszolgálunk, első osztályú minőségben és odafigyeléssel.

Országos lefedettség

10 szervizkocsink és profi csapatunk az ország teljes területét ki tudja szolgálni, bármely nap.

Megbízható garancia

Több, mint 2 évtizede foglalkozunk napi szinten áramfejlesztőkkel. Ezen idő alatt olyan szaktudásra és tapasztalatra tettünk szert ezen a területen, amivel nagyon keveseb bírnak.

Csere alkatrészek

A leggyakoribb alkatrész szükségletekre folyamatosan fel vagyunk készülve, de szükség esetén csere áramfejelsztőt is tudunk biztosítani a szerelés, karbantartás idejére.

Speciális szervizkocsik

Szervizkocsijaink kifejezetten termékeink javítására lettek kialakítva, mind a speciális célszerszámok, mind a cserealkatrészek terén. Sőt, néhány gépkocsink még szerelőasztallal is rendelkezik, így a helyszínen szinte minden feladatot el tudunk végezni.

Tanúsítványaink

fontos a megbízhatóság

Tanúsított minőség

Működésünk kezdete óta a magas fokú minőségre törekszünk. A világ vezető gyártóinak hivatalos partnereként teljesen természetes, hogy folyamataink és működésünk szabályozott.

Büszkék vagyunk, hogy a kiemelkedő minőséget ISO9001, ISO14001 és ISO45001 tanúsítványokkal igazolni is tudjuk.

Kérje ajánlatunkat!

Áramforrásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Referenciáink