Mezőgazdasági felhasználás

Traktor generátorok

Áramfejlesztési megoldások mezőgazdasági felhasználásra

Hogyan találja meg a megfelelő terméket?

Hogyan válasszon?

Mielőtt áramfejlesztőt választ, érdemes segítséget kérni szakembertől, hogy az Ön illetve cége számára valóban optimális megoldást válassza. Az egyes termékek között óriási különbségek lehetnek és mivel több száz eltérő termék található a piacon, ezért mindenképpen érdemes a szükséges és elvárt paramétereket előre tisztázni.

Mezőgazdasági megoldások

Traktor generátorok

A mezőgazdaságban is jelentős szükség van aggregátorok alkalmazására, azonban sok esetben nincs lehetőség egy komplett áramfejlesztő megvásárlására.

A traktor generátorok ezen esetekre nyújtanak egy költséghatékony megoldást, hiszen az aggregátor dízel motorját – ami az egyik legköltségesebb eleme az áramfejlesztőnek – tudjuk kiváltani.

A traktorra szerelt generátoregységeket a traktor kardántengelye hajtja meg. Ezekhez az áramfejlesztőkhöz való csatlakozás a traktor erőleadó tengelyén keresztül történik. Gépjárművel szállíthatók és olyan területekre is elvihetők, ahol nincs áram.

A traktor generátorok használhatók 1 és 3 fázisú üzemváltozatban is.

Mezőgazdasági, halászati és egyéb áramellátási feladatokra

Mit érdemes tudni traktor generátorainkról?

Cégünk mezőgazdasági területen is jelentős tapasztalattal rendelkezik. Nagy számban értékesítünk 3000/1500 fordulat/perc generátorral | 360-440 fordulat/perc traktor kihajtáson üzemelő gyárilag épített áttételes berendezéseket.

A kizárólag olasz hajtóműveknek és ugyancsak olasz generátoroknak köszönhetően a kedvező árhoz tökéletes minőség párosul!

Mivel a nagy teljesítményű áramfejlesztők esetében a magas árat a gépegységet meghajtó dízelmotor határozza meg, a motor kiváltása jelentős költségmegtakarítást eredményez. Így kedvező beruházással biztosítható a tartalék villamos energiaellátás.

Cégünk 5kVA és 130kVA közötti teljesítményben kínál traktor meghajtású generátorokat.

A generátoregység túlterhelés védelemmel, voltmérővel, frekvenciamérővel felszerelt.

2-pólusú tekercseléssel / 3000 ford / perc
4-polusú tekercseléssel / 1500 ford / perc

Pontos műszaki információkért hívjon minket bizalommal!

Hogyan találja meg a megfelelő terméket?

Traktor generátoraink

Az alábbi táblázatban megtalálja az általunk forgalmazott típusokat. A táblázat utolsó oszlopára kattintva letöltheti/megnyithatja az adott típus technikai adattábláját, amely a termék minden fontos paraméterét tartalmazza. Kérdés esetén, kérjük forduljon kollégáinkhoz.

ModellkVakWTermék adatlap
VG 10 TCS108
VG 15 TCS1512
VG 20 TCS2016
VG 25 TCS2520
VG 30 TCS3024
VG 42 TCS4233,6
VG 50 TCS5040
VG 60 TCS6048
VG 70 TCS7056
VG 85 TCS8568

Kérje ajánlatunkat!

Áramforrásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!