helyreállítjuk a folyamatos működést

szerviz

Áramszolgáltató berendezések szakszervize

Energiát biztosítunk

Miben tudunk segíteni?

Egyik fő szakterületünk az ipari méretű áramfejlesztők szervize, szerződött partnereink és alkalmi ügyfeleink számára is.

Mivel az áramfejlesztő berendezések – különös tekintettel az ipari áramfejlesztők – speciális szaktudást és eszközöket igényelnek, ezért érdemes ezeket mindenképpen szakértő csapatra bízni.

Munkatársainkkal több évtizede foglalkozunk áramfejlsztő gépek szervizével, szervizgépkocsijaink kifejezetten ezen területre vannak felszerelve.

Szaktudásunkat jól jelzi, hogy számos világmárka hivatalos garanciális szervizelését és karbantartását is mi végezzük (EMSA, ENERGY, CGM ITALY). 

gyorsan és hatékonyan

Meghibásodott a gépe?

Az áramszolgáltató gép meghibásodása jellemzően sürgős és kellemetlen probléma, ami gyors megoldást kíván.

Sürgős esetekben éjjel-nappal működő ügyfélszolgálatunkon tud segítséget kérni.

Speciálisan felszerelt szerviz gépkocsijainkkal a javítások többségét a helyszínen el tudjuk végezni. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy a gépet vagy annak részegységét szervizcsarnokunkban tudjuk javítani.

Miért válasszon minket?

24 órás ügyelet

Folyamatos, 0-24 órás telefonos ügyeletet tartunk fent. Így bármilyen áramkimaradás, probléma esetén számíthat arra, hogy gyorsan tudunk reagálni.

Kicsiknek és nagyoknak

Magánszemélyektől az óriásberuházásokig mindenkit szívesen kiszolgálunk, első osztályú minőségben és odafigyeléssel.

Országos lefedettség

10 szervizkocsink és profi csapatunk az ország teljes területét ki tudja szolgálni, bármely nap.

Megbízható garancia

Több, mint 2 évtizede foglalkozunk napi szinten áramfejlesztőkkel. Ezen idő alatt olyan szaktudásra és tapasztalatra tettünk szert ezen a területen, amivel nagyon keveseb bírnak.

Csere alkatrészek

A leggyakoribb alkatrész szükségletekre folyamatosan fel vagyunk készülve, de szükség esetén csere áramfejelsztőt is tudunk biztosítani a szerelés, karbantartás idejére.

Speciális szervizkocsik

Szervizkocsijaink kifejezetten termékeink javítására lettek kialakítva, mind a speciális célszerszámok, mind a cserealkatrészek terén. Sőt, néhány gépkocsink még szerelőasztallal is rendelkezik, így a helyszínen szinte minden feladatot el tudunk végezni.

Kérje ajánlatunkat!

Áramforrásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Referenciáink