Termékek

Ipari áramfejlesztők

Hobbi áramfejlesztők

Raktáron lévő új, és használt áramfejlesztők

 Cégünk Érdi-Diósdi telephelyein megtalálható új, illetve használt berendezések, mely azonnal a megrendelő szolgálatára foghatóak. 
 
 (A változtatás jogát fenntartjuk!)

 

Traktor generátor TLT meghajtással

Generátorok mezőgazdasági traktor meghajtással.

Amennyiben ön rendelkezik traktorral, javasoljuk a az erre kialakított speciális traktorgenerátor megvásárlást, mely jelenleg 10-130kVA teljesítmény tartományban rendelhető cégünknél. 

Nagymértékben csökkenti a költségeket, hogy a megrendelőnek nem szükséges meghajtómotorral ellátott áramfejlesztőt vásárolni, így egy 100kVA teljesítmény esetén 60%-kal olcsóbban juthat áramfejlesztőhöz!

Igazodva a különböző felhasználási területekhez rendelhető eső védett IP44-es kialakítással, illetve 40kVA teljesítmény alattiak traszformátoros gerjesztéssel, és elektronikus feszültségszabályozóval (AVR).

 

Hegesztő-áramfejlesztők

Válassza ki önnek a legmegfelelőbb Hegesztő-Áramfejlesztőt.

A HONDA és a SUBARU benzinmotoros hegesztõ-áramfejlesztõk kiválóan használhatók építõipari és karbantartó vállalkozásoknál. Kompakt, kis tömegû gépek, emellett jelentõs villamos és hegesztõ teljesítményûek. A gépek egy és háromfázisú villamos energiát szolgáltatnak, 170 – 300 A -es egyáramú vagy váltóáramú ívhegesztést tesznek lehetõvé. A meghajtómotor négyütemû Honda benzinmotor, ami hosszú élettartamot és gazdaságos mûködést eredményez.

Kiegészítők

Cégünk által forgalmazott, illetve gyártott áramfejlesztő kiegészítők. Automatikák, vezérlők, szabályozók, kapcsolószekrények, üzemanyag ellátó rendszerek, hőtartó készülékek, kármentesítők, időjárásvédő könnyű szerkezetetek, minden ami szükséges az áramfejlesztőkhöz!

 

Speciális Generátorok

Speciális dízelmotoros áramfejlesztő gépegység, teherautók és egyéb extrém telepítési helyszínekre!

Az alábbi dobozolt gépegységeket, teherautók, és más szállító járművekhez javasoljuk, ahol a gépegység burkolata extrém időjárási viszontagságoknak van kitéve. A gépegységet akummulátor, illetve üzemanyag tartály nélkül szerelve szállítjuk, hisz a szállító járművökön mindkettő megtalálható, ezáltal a gépegység súlya jelentősen lecsökken!  Megrendelő igényei szerint lehet Czink bevonatú, galvanizált, vagy saválló (inox) burkolatból! Minden gépegység IP23 szabványnak felel meg! A beépített motorvezérlő elektronika, távindítással is működtethető!

Clip On Hűtőaggregátor

Konténer elejére szerelhető Clip On típusú új áramfejlesztő aggregátor.

Az áramfejlesztő új berendezés! 2 év vagy 1000 üzemóra GARANCIA!

A gépegységek átadás előtt teljes terheléses műpróbán esenke át, melyről cégünk jegyzőkönyvet ad át a megrendelőnek!